Ledigt jobb – Inköpare

Om oss

Scandianvian Luxury Group är ett ungt, snabbväxande e-handelsföretag med inriktning på försäljning av exklusiva varor. Hos SLG kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Verksamheten startade 2006 med Uret.se som snabbt växte till att bli Nordens ledande klockbutik på internet. Vi driver idag även UretVintage, en webbshop för vintageklockor samt smyckesförsäljning på Lamastone.se med systersidor i Norge, Danmark, Finland och Polen. Vårt framgångskoncept har varit varit lättnavigerade e-butiker med fokus på bra kundsupport, attraktivt sortiment, konkurrenskraftiga priser och kundnöjdhet. Nu behöver vi utöka vårt inköpsteam med en ny medarbetare.

Om tjänsten

Unik chans till ett roligt och lärorikt jobb. Som Inköpare hos oss får du jobba med allt från dagliga inköp, orderrelaterad problemlösning till att uppdatera vår produktkatalog. Du kommer att ha ett nära samarbete med leverantörer, kundtjänst och vår logistikpartner. Rollen kommer att utvecklas och anpassas olika beroende på vem som tillsätts.

Vi arbetar främst i vårt egenutvecklade affärssystem samt i Excel. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler vid Slussen i centrala Stockholm och jobbar normala kontorstider. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt.

Om dig

Som person är du engagerad i de arbetsuppgifter du tar dig an, det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du behöver kunna ta egna initiativ i ditt arbete.

Vi vill att du:
Följande kan komma väl till pass:

Vi ställer höga krav på ansvarstagande, uppföljning och slutförande av arbetsuppgifter och erbjuder i gengäld bra ersättning och villkor.

Tillträde är snarast möjligt men rätt person är det viktigaste för oss. Skicka CV och gärna personligt brev/presentation/LinkedIn mm. till recruit@scanluxgroup.com.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss dagtid på tel. 08-558 015 83.