Ledigt jobb – Logistikmedarbetare med varierande arbetsuppgifter

Unik chans till ett roligt och varierande jobb!

Om oss

Scandianvian Luxury Group är ett ungt, snabbväxande internethandelsföretag med inriktning på försäljning av exklusiva varor. Hos SLG kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Verksamheten startade 2006 med Uret.se som snabbt växte till att bli Nordens ledande klockbutik på internet. Vi driver idag även UretVintage, en webbshop för vintageklockor samt smyckesförsäljning på Lamastone.se med systersidor i Norge, Danmark, Finland och Polen.

Vårt framgångskoncept har varit varit lättnavigerade e-butiker med fokus på bra kundsupport, attraktivt sortiment, konkurrenskraftiga priser och kundnöjdhet. Nu behöver vi utöka vårt team med en ny medarbetare.

Om tjänsten

Det här är en unik chans till ett roligt och varierande jobb. Som logistikmedarbetare hos oss får du jobba med lite av varje och vara delaktig i allt från logistik till orderhantering. Rollen kommer att utvecklas och anpassas olika beroende på vem som tillsätts.

Exempel på uppgifter:

Vi arbetar i vårt egenutvecklade affärssystem samt i Office-programmen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om dig

Vi vill att du har en serviceinriktad inställning i ditt arbetssätt och är van vid att arbeta noggrant och självständigt! Som person är du engagerad i de arbetsuppgifter du tar dig an, det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du behöver kunna ta egna initiativ i ditt arbete. Du skulle beskriva dig själv som en strukturerad, glad, serviceinriktad och positiv person som ser möjligheter istället för problem!

Vi vill att du:

Vi ställer höga krav på ansvarstagande, uppföljning och slutförande av arbetsuppgifter och erbjuder i gengäld bra ersättning och villkor. Du kommer att vara en del av ett ungt team på tjugo personer i en snabbväxande och föränderlig miljö.

Skicka CV och gärna personligt brev/presentation/LinkedIn/mm. till recruit@scanluxgroup.com Tillträde snarast möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att maila eller ringa oss (tel. 08-558 015 83)