Ledigt jobb – Supportmedarbetare

Om oss

Scandianvian Luxury Group är ett ungt, snabbväxande internethandelsföretag med inriktning på försäljning av exklusiva kapitalvaror. Hos SLG kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Verksamheten startade 2006 med Uret.se som snabbt växte till att bli Nordens ledande klockbutik på internet. Vi driver idag även UretVintage, en webbshop för vintageklockor samt smyckesförsäljning på Lamastone.se med systersidor i Norge, Danmark, Finland och Polen.

Vårt framgångskoncept har varit varit lättnavigerade e-butiker med fokus på bra kundsupport, attraktivt sortiment, konkorrenskratiga priser och kundnöjdhet. Nu behöver vi utöka vårt team med en ny medarbetare.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler vid Slussen i centrala Stockholm och jobbar normala kontorstider.

Om tjänsten

I rollen som supportmedarbetare kommer du att arbeta med:

Du arbetar främst i vårt egenutvecklade affärssystem samt i Office-programmen och tycker det är kul att sälja.

Tjänsten är en vikarietjänst med väldigt stora möjligheter till att få en tillsvidare anställning. Det är heltid fram till 2020-01-31 eller längre. Vi kan även vara flexibla om det passar bättre med en deltidstjänst.

Om dig

Som supportmedarbetare är du vårt ansikte utåt så god känsla för service och problemlösning är A och O. Du är glad, stresstålig och gillar att arbeta med människor.

Vi vill att du:
Följande kan komma väl till pass:

Vi ställer höga krav på ansvarstagande, uppföljning och slutförande av arbetsuppgifter och erbjuder i gengäld bra ersättning och villkor. Du kommer att vara en del av ett ungt team på fjorton personer i en snabbväxande och föränderlig miljö.

Skicka CV och gärna personligt brev/presentation/LinkedIn/mm. till recruit@scanluxgroup.com Tillträde snarast möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss dagtid på tel. 08-558 015 83.