Ledigt jobb – Dansktalande Supportmedarbetare

Om oss

Scandianvian Luxury Group är ett ungt, snabbväxande internethandelsföretag med inriktning på försäljning av exklusiva kapitalvaror. Hos SLG kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Verksamheten startade 2006 med Uret.se som snabbt växte till att bli Nordens ledande klockbutik på internet. Vi driver idag även UretVintage, en webbshop för vintageklockor samt smyckesförsäljning på Lamastone.se med systersidor i Norge, Danmark, Finland och Polen.

De senaste åren har Urvaerket.dk vuxit snabbt och vi behöver hjälp att ta hand om våra danska kunder.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler vid Slussen i centrala Stockholm och jobbar normala kontorstider.

Om tjänsten

I rollen som supportmedarbetare kommer du att arbeta med:

Du arbetar främst i vårt egenutvecklade affärssystem samt i Office-programmen och tycker det är kul att sälja.

Tjänsten är en vikarietjänst med väldigt stora möjligheter till att få en tillsvidare anställning. Start efter sommaren och fram till 2022-01-31 eller längre.

Om dig

Som supportmedarbetare är du vårt ansikte utåt så god känsla för service och problemlösning är A och O. Du är glad, stresstålig och gillar att arbeta med människor.

Vi vill att du:
Följande kan komma väl till pass:

Vi ställer höga krav på ansvarstagande, uppföljning och slutförande av arbetsuppgifter och erbjuder i gengäld bra ersättning och villkor. Du kommer att vara en del av ett ungt team på fjorton personer i en snabbväxande och föränderlig miljö.

Skicka CV och gärna personligt brev/presentation/LinkedIn mm. till recruit@scanluxgroup.com

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss dagtid på tel. 08-558 015 83.