Lediga jobb - Supportmedarbetare

Om oss

Scandianvian Luxury Group är ett ungt, snabbväxande internethandelsföretag med inriktning på försäljning av exklusiva kapitalvaror. Hos SLG kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Verksamheten startade 2006 med Uret.se som snabbt växte till att bli Nordens ledande klockbutik på internet. Vi driver idag även UretVintage, en webbshop för vintageklockor samt smyckesförsäljning på Lamastone.se med systersidor i Norge, Danmark och Finland.

Vårt framgångskoncept har varit varit lättnavigerade e-butiker med fokus på bra kundsupport, attraktivt sortiment, konkorrenskratiga priser och kundnöjdhet. Nu behöver vi utöka vårt team med en ny medarbetare.

Om tjänsten

I rollen som supportmedarbetare kommer du att arbeta med:

Du arbetar främst i vårt egenutvecklade affärssystem samt i Office-programmen och tycker det är kul att sälja.

Tjänsten är en vikarietjänst med väldigt stora möjligheter till att få en tillsvidare anställning. Det är heltid i 14 mån eller längre.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på Götgatsbacken i centrala Stockholm och jobbar normala kontorstider.

Om dig

Som supportmedarbetare är du vårt ansikte utåt så god känsla för service och problemlösning är A och O. Du är glad, stresstålig och gillar att arbeta med människor.

Vi vill att du:
Följande kan komma väl till pass:

Vi ställer höga krav på ansvarstagande, uppföljning och slutförande av arbetsuppgifter och erbjuder i gengäld bra ersättning och villkor. Du kommer att vara en del av ett ungt team på femton personer i en snabbväxande och föränderlig miljö.

Skicka CV och gärna personligt brev/presentation/LinkedIn mm. till recruit@scanluxgroup.com. Tillträde snarast möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hampus eller Zara dagtid på tel. 08-558 015 83.