Affärsdriven CTO till Uret.se

Scandianvian Luxury Group söker en affärsinriktad CTO med erfarenhet från online retail som kommer inneha en avgörande nyckelroll i bolagets fortsatta tillväxt.

Uret.se är marknadsledande i Skandinavien inom försäljning av armbandsur på internet. Profilen är bred produktkatalog, effektivt lager, konkurrenskraftiga priser, god kundvård och låg kundanskaffningskostnad. I e-handelsgruppen ingår även Aplanet.se, Lamastone.se och UretVintage.se samt systersidor i övriga Europa. Vi är idag 16 anställda varav 4 tekniker som sitter i trevliga lokaler på Götgatsbacken i centrala Stockholm. I år omsätter vi 140 MSEK, vi växer årligen med 30-40% med god vinst och har siktet inställt på 250 MSEK år 2019. Företaget är helägt av två grundare där en för närvarande innehar rollen som CTO. Vi befinner oss i en spännande och utmanande förändringsresa från entrepenörsdrivet till marknadsmoget företag där vi skapar utrymme och kompetens för fortsatt tillväxt och lönsamhet. Som renodlad näthandlare är chefsteknikerns roll och förståelse för e-handelns dynamik avgörande för resultatet. Kort och gott en hög ribba men generös incitamentsmodell erbjuds i gengäld.

Om rollen som CTO


Wrap, teknisk setup:
Amazon AWS, nginx loadbalancing, varnish cache, apache webserver, mysql, mongodb, redis, php, python, html/js/css/ajax, git, hipchat.com, bugsnag.com, blossom.io, statuscake.com, wincher.com, builtwith.com/uret.se

Wrap, tekniskt fokus:
Priselasticitet, big data intel, automatisering & effektivisering, prognosverktyg, nylandsetableringar, SEO, crawling, egenutvecklat affärssystem, empirical content, sedvanlig e-handel (partnerintegration, filtrering/sök, rangordning, konverteringsoptimering, produktpromotion) och mycket mer.

Om dig

 • Idealt har du tidigare erfarenhet från snabbväxande e-handelsbolag eller därtill relaterat (e-handelsleverantör, online marketing, prisjämförelsesajt eller liknande)
 • Du har tidigare erfarenhet som chef eller teamleader och tilltalas av att leda och motivera medarbetare i en snabbrörlig teknikmiljö
 • Tidigare erfarenhet av ledningsarbete och affärsutveckling är meriterande
 • Du har som ambition att hålla dig ajour med ny teknik och känner dig bekväm genom hela stacken
 • Som person är du prestigelös, social, lösningsorienterad, ansvarstagande och driven

 • Du har god statistisk och analytisk förmåga och tycker såklart att innovation, e-handel och utmaning är väldigt roligt. Skicka CV/presentation/LinkedIn till pontus.sjoberg@scanluxgroup.com. Tillträde enligt överenskommelse.

  Vill du veta mer om oss, affärsplanen eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig.

  Pontus Sjöberg (medgrundare och CTO)
  +46(0)70-7556255
  pontus.sjoberg@scanluxgroup.com
  linkedin.com/in/pontussjoberg
  Företagsinfo, Allabolag