Flexibel administratörstjänst hos Uret.se

Är du en flexibel, glad och dynamisk person som vill ha ett varierat kontorsjobb och vill jobba på ett ungt snabbväxande e-handelsbolag?

Om oss

Scandianvian Luxury Group snabbväxande e-handelsföretag med inriktning på försäljning av exklusiva kapitalvaror. Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Verksamheten startade 2006 med Uret.se som snabbt växt till att bli Nordens ledande klockbutik på internet. Vi driver idag även UretVintage, en webbshop för vintageklockor samt smyckesförsäljning på Lamastone.se med systersidor i Norge, Danmark och Finland samt multibutiken Aplanet.se.

Om tjänsten

Rollen som flexibel allt-i-allo kommer att vara väldigt varierade och lärorik. Du kommer få jobba och vara delaktig i flera av våra avdelningar.

Exempel på uppgifter:
Det kommer finnas många olika saker att göra, så rollen kommer att utvecklas och anpassas olika beroende på vem som tillsätts.

Vi arbetar i vårt egenutvecklade affärssystem samt i Office-programmen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler vid Slussen i centrala Stockholm och jobbar normala kontorstider.

Om dig

Du uppskattar ett varierande jobb där ingen dag är sig lik. En god känsla för service och problemlösning är A och O. Du är glad, stresstålig och gillar att arbeta med människor.

Vi vill att du:
Följande kan komma väl till pass:
Vi ställer höga krav på ansvarstagande, uppföljning och slutförande av arbetsuppgifter och erbjuder i gengäld bra ersättning och villkor. Du kommer att vara en del av ett ungt team på sexton personer i en snabbväxande och föränderlig miljö.

Skicka CV och gärna personligt brev/presentation e.t.c. till recruit@scanluxgroup.com. Löpande anställningsintervjuer med start april 2017. Tillträde snarast möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hampus dagtid på tel. 08-558 015 83