Career and Partners

Inköpare hos Uret.se - e-handel med klockor

Är du en driven och affärsmässig person som klarar av att axla rollen som ansvarig taktisk och operationell inköpare hos ett snabbväxande, innovativt ehandelsföretag?

Uret.se är marknadsledande i Skandinavien gällande försäljning av armbandsur på internet. Profilen är bred produktkatalog, effektivt lager, konkurrenskraftiga priser och god kundvård. Vi växer så det knakar och söker nu en skärpt, analytisk och metodisk inköpare som vill ta sig an rollen som inköpsansvarig.

Vi arbetar i ett föränderligt leverantörslandskap där dynamik, förtroende, en känsla för give-and-take och snabba beslut är avgörande. Med hjälp av egenutvecklade verktyg, god Excelvana, eget huvud och en affärsmässig analytisk förmåga utgör ditt arbete en central roll för företagets prestation.

Internt samarbetar du med ledningen gällande lagerbudget och taktiska beslut, vägleder beställare och lagerpersonal, informerar och inspirerar supporten.


I din roll som ansvarig inköpare ingår bl.a.:


Kvalifikationsmässigt så:


Som person är du:


Följande kan komma väl till pass:


Om oss

Scandianvian Luxury Group är ett snabbväxande internethandelsföretag med inriktning på försäljning av exklusiva kapitalvaror. Hos SLG kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Verksamheten startade 2006 med Uret.se som snabbt växte till att bli Nordens ledande klockbutik på internet. Vi driver idag även Aplanet.se, en multikanalbutik med över 180.000 artiklar i sortimentet; UretVintage, en webbshop för vintageklockor; Lamastone.se, smyckesförsäljning. Våra butiker finns regionaliserade i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen.

Vi ställer höga krav på ansvarstagande, uppföljning och slutförande av arbetsuppgifter och erbjuder i gengäld bra ersättning och villkor. Du kommer att vara en del av ett ungt team med 5 tjejer och 7 killar från världens alla hörn i trevliga lokaler på Götgatan.

Skicka CV och gärna personligt brev/presentation/LinkedIn e.t.c. till recruit@scanluxgroup.com. Löpande anställningsintervjuer med start juni 2016. Tillträde snarast möjligt. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss dagtid på tel. 08-558 015 83.