Career and Partners

Lediga jobb - Order- och lageransvarig inom e-handel

Om oss

Scandianvian Luxury Group är ett ungt, snabbväxande internethandelsföretag med inriktning på försäljning av exklusiva kapitalvaror. Hos SLG kommer du att arbeta tillsammans med personer som har unik kompetens inom näthandel. Verksamheten startade 2006 med Uret.se som snabbt växte till att bli Nordens ledande klockbutik på internet. Vi driver idag även smyckesförsäljning på Lamastone.se med systersidor i Norge, Danmark och Finland och lanserade hösten 2012 en egen webbshop för begagnade klockor, UretVintage.

Vårt framgångskoncept har varit varit lättnavigerade e-butiker med kundsupport, sortiment, pris och kundnöjdhet i fokus. Nu behöver vi utöka vårt team med en ny medarbetare.

Om tjänsten

Arbetsrollen inleds som lageransvarig där du ansvarar för godsmottagning, lagerunderhåll och slutleverans till kund. Beroende på vem du är, vad du kan och vad du vill så utökas din arbetsroll med orderhantering, sortiment, lagerinköp mm.

Tillsvidareanställning med start omgående.

Om dig

Vi söker dig som är glad och positiv, som inte räds en snabb förändringstakt och som, utöver det dagliga arbetet, tilltalas av tanken på att själv kunna påverka din arbetsroll och företagets rikting. Vi eftersöker ingen särskild bakgrund - din profil och inställning är mer avgörande än din branschvana och arbetslivserfarenhet.

Vi vill att du:
Följande kan komma väl till pass:

Vi ställer höga krav på ansvarstagande, uppföljning och slutförande av arbetsuppgifter och erbjuder i gengäld bra ersättning och villkor. Du kommer att vara en del av ett litet, ungt team på sju personer i en snabbväxande och föränderlig miljö.

Skicka CV och gärna personligt brev/presentation/LinkedIn/Facebook/hemsida/portfolio etc. till recruit@scanluxgroup.com. Löpande anställningsintervjuer med start december 2013. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss dagtid på tel. 08-558 015 83 alt. 070-755 62 55 på kvällar/helger.